GRAFIKA

  • | vehicle wrapping
  • | 3D signage
  • | billboards & totem
  • | led & neon
  • | digital print

DIGITAL PRINT

Shtypi digjital është fushë në të cilën ne kemi specializim. Grafika ofron produkte finale të cilësisë së lartë, për një kohë shumë të shkurtër. Përmes shtypit digjital ne arrijmë që të komunikojmë mesazhin e klientëve tanë tek audienca, përmes foljeve, pëlhurave të gomuara (ceradave) të dimensioneve të mëdha, tiketave, shtypit në dysheme, letrave të murit, flamujve, etj.

Llojet e printimit digjital
Folje / Adesiv

Shenjat me pleksiglass janë një mënyrë e shkëlqyeshme për të përmirësuar pamjen dhe ndjesinë e biznesit tuaj. Vijnë në shumë lloje te ngjyrave dhe janë të qëndrueshme.

Cerada

Çeliku inox është një metal shumë reflektues që jep një shkëlqim të këndshëm. Reklamat e punuara me inox i japin një pamje elegante ambienteve tuaja. Janë të pandryshkshëm dhe lehtë për mirëmbajtje.

Foto Murale

Foreksi është krijuar posaçërisht për printim direkt dixhital dhe siguron rezultate të shkëlqyera të printimit për aplikime. Ky material procesohet me makineri automatike (CNC) që sigurojnë prerje me precision te larte. 

Flamuj

Perpunimi i metalit për reklama 3D mund të realizohet në përmasa, ngjyra dhe volum të ndryshëm.

This website uses cookies to improve your experience. Cookie Policy
mk_MKMacedonian