GRAFIKA

  • | vehicle wrapping
  • | 3D signage
  • | billboards & totem
  • | led & neon
  • | digital print

VEHICLE WRAPPING

Mbështjellja e automjeteve jo vetëm rrit vizibilitetin e brendit tuaj, por ajo gjithashtu shërben si mbrojtëse për ngjyrën e mjetit. Ne ofrojmë mbështjellje të plote dhe të pjesshme të veturave me dizajne inovative dhe ngjyra të theksuara. Ne përdorim mbështjellësit AVERY dhe 3M të cilët kategorizohen si më cilësoret në botë. Që ju të ndjeheni edhe më të sigurte, ne monitorojmë me kamera të gjithë procesin e mbështjelljes. Tek ne, ju do te merrni atë që paguani. Gjithashtu, ne e kuptojmë se veturat tuaja janë të domosdoshme për funksionimin e biznesit tuaj, prandaj kemi krijuar njësi ekipore të veçantë që merret vetëm me mbështjelljen e veturave. Njësitë tona do të sigurohen se vetura juaj do të mbështillet shpejtë dhe do të dorëzohet te ju brenda 24h.

This website uses cookies to improve your experience. Cookie Policy
mk_MKMacedonian