GRAFIKA

  • | vehicle wrapping
  • | 3D signage
  • | billboards & totem
  • | led & neon
  • | digital print

Portfolio

Fortesa Home

reklamë ndriquese 3D me ansore inox (metal)

KFC - Pejë

Billboards 3 anësor me bazë alukabond dhe ...

Spar - Rruga C - Prishtinë

Billboard me bazë alukabondi dhe reklamë n...

Mobile Dekor - Pejë
Swiss Pelet - Prizren
Alba Petrol - Viti
Gogaj - Pejë
Halimi - Prizren
Flutra Shoes - Prizren
This website uses cookies to improve your experience. Cookie Policy
sqAlbanian