GRAFIKA

  • | vehicle wrapping
  • | 3D signage
  • | billboards & totem
  • | led & neon
  • | digital print

Rreth nesh

Grafika Sh.P.K

Kur imazhi i kompanisë tuaj është gjithçka dhe keni nevojë për reklama që ndihmojnë rritjen e biznesit, atëherë Grafika është adresa e duhur.  Çdo brend është i ndryshëm. Po kështu të ndryshme janë edhe elementët që nevojiten për ta sjellë reklamën në jetë. Në Grafika, ne e kuptojmë se sa e rëndësishme është që reklama juaj dhe elementët e brendit të lidhen me njerëzit dhe komunitetin ku biznesi vepron. Për shkak se reklamat janë përshtypja e parë, është e rëndësishme që kjo përshtypje të jetë e duhur. Prandaj, ne në Grafika, jemi ekspertë të industrisë që jemi plotësisht të vetëdijshëm për atë se çfarë duhet për të konceptuar, zhvilluar dhe implementaur versionin fizik të reklamës tuaj.

Produktet dhe Shërbimet

3D SIGNAGE
Shenjat 3D, shtojnë një dimension të tretë në reklamën tuaj.

DIGITAL PRINT
Shtypi digjital është fushë në të cilën ne kemi specializim.

VEHICLE WRAPPING
Mbështjellja e automjeteve  rrit vizibilitetin e brendit tuaj.

BILLBOARDS & TOTEM
Bilborded dhe totemet jane metoda shume efektive të reklamimit.

INTERIOR
Jepi estetikë ambienteve tuaja të mbrendshme.

FUEL STATION
Reklamat me neon ndryshojnë atmosferën e ambienteve tuaja.

LED
Digjitalizo biznesin tuaj me LED TV të përmasave të ndryshme.

SINJALISTIKA
Sinjalistika e duhur mund të përforcoj brendin tuaj.

Portfolio

Brendimi i stacionit të karburantit, ku kompania vendos zemrën e biznesit të saj në një markë.✅

#grafika #fabrikaereklamave #krijonimeteper #outdooradvertising #signs #fuelstation #bytyqioil
...

Krijoni një lidhje unike mes brendit dhe veturës tuaj!🚘

#grafika #fabrikaereklamave #krijonimeteper #carwrap #outdooradvertising
...

Krijoni më tepër me Grafikën!

#grafika #krijonimeteper #fabrikaereklamave #outdooradvertising #3dsigns
...

Procesi i realizimit të projektit për restaurant "Shpija e Kaltër" duke filluar nga idea,përpunimi dhe realizimi!📣

#grafika #fabrikaereklamave #krijometeper #outdooradvertising #graphics #totem #shpijaekalter
...

Krijoni më tepër! - GRAFIKA

#grafika #krijometeper #fabrikaereklamave #outdooradvertising #3Dsigns #branding
...

📌

#grafika #fabrikaereklamave #krijometeper #3Dsigns #branding #outdooradvertising #quoteoftheday
...

Reklamat shkëlqejnë në ngjyra të gjalla, duke ofruar një shfaqje emocionuese të dritës dhe lëvizjes.⚡️

#grafika #krijometeper #fabrikaereklamave #bpetrol #fuelstation #3dsigns #branding #advertisement
...

Bëjeni biznesin tuaj të dallohet me reklama 3d dhe pëlhura të gomuara!
Personalizojeni emrin, logon ose mesazhin tuaj për të qenë më afër mijëra njerëzve çdo ditë.

#grafika #krijometeper #fabrikaereklamave #3d #adhesive #business #lambario #aled
...

Nga fillimi deri në produktin e përfunduar-procesi se si realizohet një dizajn i produktit që më pas do të krijohet reklama në Grafika!

#grafika #fabrikaereklamave #krijometeper #design #3d #signs #billboard #pylon
...

Reklama 3D shkëlqen me një dritë të fortë që mund të shihet në çdo kënd.

Rossmann po duket spektakolare në mbrëmje.😍

#grafika #krijometeper #fabrikaereklamave #advertisement #rossmann #3D
...

This error message is only visible to WordPress admins
This website uses cookies to improve your experience. Cookie Policy
da_DKDanish