GRAFIKA

  • | vehicle wrapping
  • | 3D signage
  • | billboards & totem
  • | led & neon
  • | digital print

FUEL STATION

Ne i ofrojmë të gjitha elementet reklamuese të përmasave të ndryshme për brendimin e stacioneve të karburantit, duke përfshirë toteme, bilborde, veshje totale të tendës me alukobond dhe reklama 3D, panele LED (numra elektronik), flamuj etj. Në ekpin tonë ne kemi profesionistë të dizejnimit të karburanteve, prandaj përveç produkteve, ne gjithashtu ofrojmë edhe ideim profesional për projektin tuaj duke u siguruar se karburantet tuaja do ta kenë vëmendjen e shoferëve.

Për të lehtësuar edhe më shumë punën e klientëve tanë, ne kemi krijuar aplikacion për smartphone nëpërmjet të cilës ju lehtësisht mund t’i ndryshoni çmimet e artikujve në tabelën e çmimeve nga kudo pa pasur nevojë për kompjuterë.

Na kontaktoni për të marrë ofertë për brendimin e karburantit tuaj.

This website uses cookies to improve your experience. Cookie Policy
en_USEnglish