GRAFIKA

  • | vehicle wrapping
  • | 3D signage
  • | billboards & totem
  • | led & neon
  • | digital print

Produktet dhe Shërbimet

Si lider i industrisë në Kosovë, Grafika sot është prezent edhe në tregjet e Shqipërisë dhe Maqedonisë së Veriut duke ofruar një gamë të gjerë produktesh dhe shërbimesh të kualitet të lartë.

Më poshtë mund të njoftoheni më shumë rreth produkteve dhe shërbimeve tona. Mos u shqetësoni nëse nuk e shihni produktin ose shërbimin që ju duhet, ne përsëri mund ta bëjmë atë! Na pëlqen t’u themi “PO” klientëve.

3D SIGNAGE
Shenjat 3D, shtojnë një dimension të tretë në reklamën tuaj.

DIGITAL PRINT
Shtypi digjital është fushë në të cilën ne kemi specializim.

VEHICLE WRAPPING
Mbështjellja e automjeteve  rrit vizibilitetin e brendit tuaj.

BILLBOARDS & TOTEM
Bilborded dhe totemet jane metoda shume efektive të reklamimit.

INTERIOR
Jepi estetikë ambienteve tuaja të mbrendshme.

FUEL STATION
Ofrojmë elemente reklamuese për brendimin e karburantit.

LED
Digjitalizo biznesin tuaj me LED TV të përmasave të ndryshme.

SINJALISTIKA
Sinjalistika e duhur mund të përforcoj brendin tuaj.

This website uses cookies to improve your experience. Cookie Policy
mk_MKMacedonian