GRAFIKA

  • | vehicle wrapping
  • | 3D signage
  • | billboards & totem
  • | led & neon
  • | digital print

Sinjalistika

Sinjalistika e duhur mund të përforcoj brendin tuaj, të transmetoj mesazhin e kompanisë suaj, t’u japë orientimin e duhur klientëve dhe të promovojë artikuj të ndryshëm. Ne prodhojmë sinjalistika me ndriçm ose pa ndriçim me forma simbas dëshirës tuaj që mund të vendosen në ambientet tuaja të brendshme dhe të jashtme. Për realizimin e sinjalistikës ne gjithashtu përdorim materiale cilësore dhe të qëndrueshme, si: inox, plexiglas, dru, alukabond, hekur apo forex.

Sinjalistika Emërtuese

Sinjalistika Emërtuese shërben për emërtimet e ndryshme të seksioneve në biznesin tuaj dhe mund të vendoset në ambiente të jashtme dhe të brendshme.

Sinjalistika Orientuese

Sinjalistika orientuese shërben për orinetimin e klientëve dhe mund të vendoset në ambiente të jashtme dhe të brendshme.

This website uses cookies to improve your experience. Cookie Policy
sqAlbanian